fredag 6. mars 2009

Hawaii <3

Nå har vi endelig kommet til Hawaii! :D Her er det varmt, og bølgene spruter oss deilig i ansiktet! Hotellet er koselig, akkurat som beskrivelsen på nettet :) Nå er det kveld, og vi har litt fakta om Hawaii!

Hawaii er en delstat i USA og ligger på en øygruppe i Stillehavet. Det er den 50. staten. Hovedstaden er Honolulu på øya Oahu.

torsdag 5. mars 2009

USA og LilleBlomst, her kommer vi!



USA, her kommer vi! :D Vi skal ta enda en lang flytur! Denne er kanskje litt verre, for vi har begynt å bli rimelig leie av sangene på iPoden! Vi skal fly med SAS denne gangen også, omtrent samme pris :S Nå holder Spiker'n på å stappe igjen baggen, imens jeg, Skrua, skriver her... :D Vi får håpe vi møter Lille Blomst, Metern og lærern..! Vi kan jo først forklare flyreisen!


Vi flyr fra Sydney Airport, og østover.. Vi mellomlander på Hawaii.. Der har vi 3 dager før flyet til NY går :D Vi har bestilt rom på et koselig lite hotell. På Hawaii skal vi danse HulaHula før reisen går videre :D Nå får vi vel øve litt! ;D
Johoo! Hulahula, her kommer vi!! :D Nå har vi øvd litt og vi synes det begynner å se bra ut :D



Nå er du vel kanskje litt misunnelig?? :D
For hit skal vi! ;D


Nytt land venter!



Jaja, turen vår i Australia begynner å ta slutt.. Vi har jo vært på så mye shopping at vi ikke har fått med flagg og kart! Det er jo noe av det viktigste..! Særlig når det er skolen som sponser turen vår :D Hvis du ser litt godt på kartet, ser du den rød ringen vi har tegnet på.. Der ligger Sydney og der var vi!! :D



Flagget må jo også være med!
De fem stjernene på høyre halvdel av flagget utgjør stjernebildet Sørkorset. De syv taggene på den store stjernen symboliserer de seks opprinnelige delstatene, med en ekstra tagg for territoriene og eventuelle fremtidige stater.. :D
Det var vår flagginformasjon :D

onsdag 4. mars 2009

Shopping!

Ferdig med operaen, men nysjerrige som vi er, hadde vi lyst til å se mere av byen! Derfor dro vi på shopping! Vi hadde lest
på internett at Sydney var Australias "shopping destination"! Og som unge fjortiser kunne vi ikke motstå fristelsen av nye klær! :D

Vi hadde vært på shopping en stund da vårt store forbilde kom gående med like mange poser som oss. Eller, det vil vel si, posebærerne hennes bar like mange poser som oss!! Leona Lewis..:D Skrua tok frem kameraet like fort som lyden og fikk snappet noen bilder..

:D :D Spiker'n kjøpte seg 2 nye dyre vesker og Skrua kjøpte seg så mange ting at det blir vanskelig å nevne alt! :D

Vi kan ikke synge opera! :)

Idag dro vi på Operahuset i Sydney :) Operaen er en av de mest berømte bygninger fra 1900-tallet. Operahuset ligger på Bennelong Point ved havnen i Sydney. Vi skulle se Madama Butterfly.. Den var veldig trist! En amerikansk sjømann og en japansk dame ble forelsket, men sjømannen dro! Trist, men med veldig mye opera!


Etter operaen tok vi litt bilder av den.. Dette er en av dem!

:)

En siste ting skal vi si! Og det er at vi IKKE kan synge opera!
I taxien på vei hjem satt sjåføren og oss og moret oss med våre operakunster! :D
Vær glad dere ikke hørte det!

mandag 2. mars 2009

Endelig framme!

Nå er vi endelig framme!
Etter turen var vi trøtte. Vi hadde sett en så bra film på flyet at vi ikke kunne lukke øynene mens vi satt på flyet! Flyplassen var svær, og vi som ikke er så gode i engelsk hadde store problemer med å finne baggasjebåndet med baggasjen vår.. Etter en god stund så vi et skilt, og fulgte det til baggasjebånd 3. Baggene våre var nok litt svimle, for de hadde kjørt rundt og rundt og rundt på baggasjebåndet..
Vi tok taxi til eksklusive Hilton Sydney :) Der ble vi tatt imot av en pikkolo. Han bar koffertene våre opp til rommet vårt. Jeg kunne ønske jeg hadde en privat pikkolo hjemme! :D
Vi bodde i 4. etasje, rom nummer 465.
Det lå en brosjyre på rommet. Den var om hotellet. Vi kunne få gratis massasje, romservice, spa og badekort til den svære badehallen med boblebad og greier.. :)
Imorgen skal vi bare sove og slappe av, men i overimorgen skal vi besøke den svære, berømte Operaen..

Den lange flyturen!

Vi skal fly med SAS. Reisen starter 3. mars kl. 20.20 fra Gardermoen. Vi skal fly til København og videre til Bangkok, Thailand. Der lander vi på onsdagen, 4 mars kl. 15.25. Vi har to timer på flyplassen i Bangkok før turen går videre til Sydney :)

Vi kommer til Sydney kl. 06.35, 5. mars. Det betyr at det tar to dager å komme seg til Sydney! Reisen koster 17. 777 kr. per person.

Vi gleder oss til jordomreisningen, men ikke flyturen!